| در دسترس بودن: | |
|---|---|
| شماره CAS | 61597-98-6 |
| EINECS | 261-678-3 |
| مترادف | ال-منتیل لاکتات (-) -منتیل لاکتات ال-منتیل دی لاکتات 2-ایزوپروپیل-5-متیل سیکلوهگزیل 2-هیدروکسی پروپانوات [(1R,2S,5R)-5-methyl-2-propan-2-ylcyclohexyl] 2-hydroxypropanoate |
| فرمول مولکولی | C 13H 24O3 |
| وزن مولکولی | 228.33 |
| ظاهر | جامد کریستالی سفید |
| نقطه ذوب | 45 درجه سانتی گراد |
| بو | رایحه ملایم بابونه |
| نقطه جوش | 303.986±15.00 درجه سانتی گراد |
| محتوا |
≥98.0٪ |
| چرخش نوری خاص | -83.0 تا -79.0 درجه |
| حلالیت | کمی در آب حل می شود، بیشتر در الکل و روغن حل می شود |
【مزایای اصلی】
احساس خنک کننده - قوی و در عین حال ملایم: شدت خنک کننده نزدیک به منتول، با تحریک قابل توجهی کمتر. خنک سازی تا 6 تا 8 ساعت با پوسیدگی آهسته طول می کشد. بدون تحریک منتول 'فوری سرماخوردگی' - مناسب برای پوست های حساس و محصولات نوزاد.
ایمنی - تحریک کم، حساسیت زایی کم: تحریک پوستی به طور قابل توجهی کمتر از منتول است. بعید است که باعث قرمزی یا خارش پوست شود و آرامش بیشتری را به همراه داشته باشد.
سازگاری با فرمولاسیون - مقاوم و بدون دردسر: می توان مستقیماً به فاز روغن اضافه کرد. سازگاری عالی با روغن ها، سیلیکون ها، واکس های امولسیون کننده و پلیمرها. در سیستم های مختلف کار می کند - مناسب برای روغن های صورت، کرم ها، لوسیون ها و محصولات پوست سر.
خواص چند منظوره:
- خنک کننده و تسکین دهنده: ایده آل برای پس از آفتاب، گرمای گرفتگی، پوست سر چرب و محصولات تابستانی.
– کنترل سبوم و حالت دهنده: ترشح سبوم را کاهش می دهد – مناسب برای پوست های چرب/مستعد آکنه.
- پشتیبانی از میکروسیرکولاسیون: معمولاً در محصولات مراقبت از پوست سر و دور چشم استفاده می شود.
سازگاری عالی: سازگار با سورفکتانت ها، نگهدارنده ها، مرطوب کننده ها، رنگ ها و غیره. در سیستم های ضعیف اسیدی تا ضعیف قلیایی پایدار می ماند.
【کاربردهای اولیه و دوزهای توصیه شده】
| منطقه کاربرد | محصولات معمولی | دوز توصیه شده |
|---|---|---|
| مراقبت از دهان | خمیر دندان، دهانشویه، اسپری خوراکی، آدامس | 0.05٪ - 0.5٪ |
| مراقبت شخصی / لوازم آرایشی | افترشیو، شستشوی بدن، ضد آفتاب، ژل خنک کننده، ضد تعریق | 0.1٪ -1٪ (برای پوست حساس: 0.05٪ - 0.2٪) |
| غذا و نوشیدنی | آب نبات سخت، قرص های گلو، نوشیدنی های خنک کننده | مطابق با استانداردهای FEMA GRAS (آدامس / آب نبات سخت تا 1000-2000 میلی گرم بر کیلوگرم) |
| آماده سازی های دارویی | کرم ضد خارش موضعی، ترمیم کننده پس از آفتاب، قرص های گلو/ داروهای خوراکی | 0.2٪ - 0.8٪ |
موقعیت هسته: پرکاربردترین · مقرون به صرفه · احساس خنک کننده قوی و در عین حال ملایم